Voorstellen

Mijn naam is Trijntje Bouius en ik ben geboren op 6 mei 1992 in de Hoeve. Al vanaf jonge leeftijd ben ik met kinderen bezig. Ik heb veel oppasgezinnen gehad als jonge tiener en ben oudste van vier kinderen. Dus heb ook altijd veel kinderen om mij heen gehad. Ik heb de opleiding verzorgende-IG met aantekening in de kraamzorg afgerond in 2011 en de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4 in 2014. Ik heb 3 jaar lang invalwerk gedaan bij een organisatie die alle opvangmogelijkheden aanbiedt. Ik heb dan ook op alle plekken binnen dit bedrijf invalwerk gedaan en heb daardoor veel ervaring opgedaan. Binnen deze organisatie heb ik een basiscursus VVE gedaan.

Met onze jongens ( Feike en Pieter) wonen wij in het prachtige Zandhuizen. Samen met hond Rover en poes Miep vormen wij een leuk gezin in Zandhuizen. Aangezien ik geen vast werk had voor de zwangerschap heb ik er voor gekozen om zelf thuis aan het werk te gaan als gastouder.

Ik voldoe aan de eisen om een gekwalificeerd gastouder te zijn. Zo ben ik in het bezit van 2 mbo- opleidingen, ik heb een geregistreerd EHBO diploma, een verklaring omtrent gedrag (VOG) en de opvangruimte is goedgekeurd door de inspecteur van de GGD. Ik ben aangesloten bij gastouderbureau Tiskidz. Verder neem ik geregeld deel aan cursussen of bijeenkomsten die georganiseerd worden door het gastouderbureau.