Wet en Regelgeving

ik ben in het bezit van een 2 diploma’s verzorgende-IG ( kraamzorg) en pedagogische medewerker (niv4). Mijn man en ik hebben een goedgekeurde VOG en ook heb ik de cursus EHBO + Reanimatie gedaan. Tegenwoordig zit bij de reguliere EHBO de EHAK ( EHBO voor kinderen) erbij in ik heb hem nog los gevolgd.

De GGD heeft hier inspectie uitgevoerd en heeft mijn de ruimtes ( binnen en buiten) goedgekeurd.

Het Speelhuis is aangesloten bij gastouderbureau Tiskidz. Ik volg hier regelmatig een cursus en ben aanwezig bij informatie avonden.

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet algemene verordening persoon gegevens (AVG) van toepassing. Door middel van een persoonlijk plan privacybeleid en een privacyverklaring houd het speelhuis zich ook aan deze regels.

Zie Privacy en cookies  voor meer informatie.